IKEA

Idag blev det IKEA. Vi har utvärderat en mängd olika frysskåp och kommit fram till att IKEA har den som har bäst specifikationer. Vi var måna om ljudvolym och driftskostnad samtidigt som inköpspriset skulle vara lagom. Nu med vår extra frys kan vi spara ännu mer pengar på matkontot.

Vi har jobbat på att barnsäkra vardagsrummet så att vår kanin Jobi ska kunna vara där också. Det är mest elkablar som behöver säkras upp. Han är en riktigt duktig hoppare. Det stället till problem för oss när vi ska begränsa var han får vara.

Jag kom på att en 10 cm hög plexiglasskiva som bara är lutad mot dörren gav bästa skydd. Jobi blev konfunderad och undersökte skivan men hoppade inte över.

Träningen ligger nere ett tag till. Vi var ute en timma och körde Pokemon GO. I övrigt väntar jag ett tag till på att börja löpträna.

Team Fakta