Träningsvärk och kladdemat.

Träningen i söndags gav mig en gräslig träningsvärk. Dels har jag inte sprungit så långt på minst ett halvår, dels är jag inte van vid att trippa i snö och halka. Låren var benägna att lägga sig ner och själv dö.

Nu är jag inte envis men det står faktiskt 11 Km i träningsschemat. Som grädde på moset kunde jag gå tidigare från jobbet, då måste jag ju helt enkelt köra. Nu hade jag visserligen sett fel på dag och körde bara 10 Km, men det får duga.

Jag tänkte göra ”kladdemat” till middag i dag. En av Peters favoriter. Jag gör den på kycklingkorv och alla sorter böner och linser jag kan hitta.

Man skär korven i små bitar och steker dom. Lägg sedan korven i en kastrull och häll över smaksatt tomat på tetra, jag tar både med chili och med vitlök. Häll alla sorters böner och linser i ett durkslag och skölj noga. Häll allt över korv och tomater låt det bli varmt. Om man vill ha starkare ta mer vitlök och dom kryddor du gillar. Enkelt, fort och gott.

Team Fakta