Morgonjogg

Det blev löpning imorse. 13,8 Km på 1.33.34 tim. Joggade från Ullas jobb vid Bagartorp, Solna station, längs kyrkogården till St Eriksgatan, ned till kanalen, Stadshuset, Västerbron, Långholmen, längs vattnet och upp till Zinkensdamms IP och förbi.

Det gick inte så fort men det gick bra. Jag behöver jobba upp den mentala biten med längre pass.

Har jobbat med att skriva småkrafs idag. Små moduler eller kodsnuttar som ska lösa någon liten uppgift. Jag fick jobba en del med layout xml idag. Tur att jag har studerat det i förväg. Det är otroligt mycket man ska lära sig i Magento innan certifieringen.

Ulla följer sitt schema trots att hon har grym träningsvärk. Jag hade nog vilat istället, men hon är entusiastisk och efter ett längre uppehåll vill man inte börja vila också.

Imorgon har jag tid att träna. Vi ska gå upp kl 5, och morgonmötet har blivit framflyttat 15 min till kl 9. Har därmed tre timmar att spendera på löpning och ändå hinna duscha och äta frukost. Hm, vilken bana ska jag ta då?

Team Fakta