En pratsam hund

Buster är klängig och söt
Buster är klängig och söt

I dag har syrran och jag varit hos veterinären, ja inte med oss utan med Buster. Han har kliat sig i örat, mer än vad som kan vara normalt. Så nu skulle det bli undersökt vad som irriterade. Nu är det en gång för alla så att han kan vara ganska ”pratsam” av sig när det är något han inte gillar. Dit hör veterinärer helt klart. Ingalill tycker det är mycket pinsamt när Buster sätter i gång med sina långa haranger och högljudda gäspningar. Därför skulle jag vara med som moraliskt stöd.

Det visade sig att han hade en infektion i örat som gjorde att det kliade ordentligt enligt damen som kollade mycket noggrant. Så med ett recept på örondroppar och goda råd var vi snart ut igen. Både Ingalill och Buster drog en lättnadens suck.

Varken Peter eller jag ska träna i dag. Vi ska ha en bara vara kväll framför TV´n, det händer inte så ofta. Peter ska ju ha med sin arbetsdator med hem för att kunna plugga i helgen, det utesluter att springa hem. Den må vara bärbar med inte springbar.

Team Fakta