Träningsdag

Kom ut på en powerwalk på lunchen. Skulle sätta pers och stormade iväg så fort man nu kan storma när man går. Blev förstås snabbt trött och förstås väldigt förvånad – jag är en riktig powerwalknybörjare. Omorganiserade krafterna och gjorde 3,34 Km på 27.16 min. Jösses vad det tar på benen att gå snabbt. Det här behöver jag.

Ulla åkte till gymet och sprang på löpbandet. 1 timma 8,7 Km. Körde lite fartlek. Och sedan 10 min trappapparat.

Jag sprang hemåt. Kapade 1,5Km genom att inte springa Strandvägen. Sprang istället genom Östermalm. Östermalm är inte direkt Stockholm pärla om man säger så, men jag behövde kapa Km för det var långt nog. Stannade för en korv och cola på Valhallavägen. Det gick väldigt bra att springa när jag närmade mig Bergshamra men jag kände av höger hälsena, vänster vrist och början till kramp i vaden. När Ulla ringde och undrade om hon skulle stanna till i Mörby och hämta upp mig så nappade jag. Det blev 12,60 Km 1.24.16 tim.