Äppeltider.

Äpplen är ett konstigt fenomen. Ett bra äppelår är ett år då det inte blir så mycket frukt. Dom flesta har mer äpplen än dom kan göra med och har ett fasligt jobb att försöka bli av med dom. Lik väl vill dom inte klippa sina träd så dom blir lagom stora. Jag klipper mina ganska hårt och får på det viset lagom mycket. Varje gång är det alltid någon som påpekar att jag klipper för hårt och att det inte kommer att bli någon frukt. Jag skulle inte ha behöva ha några äppelträd alls, jag får hur mycket äpplen som helst av mina grannar.

Både Peter och jag är slut i benen. Peter gick till jobbet i morse det tog 90 minuter, hem tog det 87 minuter. Han tog en sväng runt sushirestaurangen, det var smasken. Jag bara cyklade till och från jobbet, så benen får vila till på lördag.

Team Fakta