2018-10-29 Morgonträning

Morgonträning på gymmet under Frösundaleden. Ulla jobbar tidigt och jag hängde med. Hon släppte av mig vid gymmet. Jag är påverkad av träningen igår och behöver något alternativ idag.
Rodd 10 minuter 1100 meter. Fokuserade sedan på att tänja ut benen. T-bana till jobbet Solna -> Rådhuset.
Nu är jag i tysta rummet. Min planering är helt tom. Jag hade möte idag med min chef och HR. Fick börja med min alldeles egna sprint med bara fem uppgifter i. En i taget.

Åkte bussen hem. Ulla var upprörd, de har ändrat på hennes jobb igen. Som behovsanställd kan man boka upp sig på önskade pass via datorn och sedan ser man om man fick passet. Nu ska alla 4-timmars arbetspass skrotas och istället ska minsta passet vara 6 timmar. Ulla packar mat i vagnar som är tre normala kundvagnars längd. Sedan hon började har vagnarna blivit större och trafiken på golvet kräver numera fler omkörningar. Det är tungt för vrister och ben att flytta vagnarna. Fyra timmar är precis lagom mycket. Ulla har då arbetat 4 tim på måndagar och 4 tim på fredagar. Vi kom överens om att dra ned på arbetstiden genom att bara jobba en dag i veckan. Och blir det minsta elände med vristerna så drar vi ned sista steget också.

Ulla har alltid lyft tungt och mycket på jobbet som bokbindare. Hon har dragits med fingrar som hakar upp sig, armbågar som är inflammerade och mycket annat. Nu när hon jobbar 2*4 timmar har besvären försvunnit helt och hon mår toppen och kan då träna och må gott. Vi ska inte förstöra detta nu när det går så bra.

Team Fakta