Akvariet

Idag gjorde vi rent akvariet. Tvättade sand. Rengjorde stenar. Tog bort den gamla bakgrunden. Rengjorde allt glas. Tömde akvariet helt. Drog nya luftslangar. Tvättade reningsverkens slangar men gjorde med flit inte rent vattenrenarna. Sedan satte vi ihop allt igen. Fiskarna hittade många nya skrymslen men nyfikenheten tog överhanden och alla undersökte allt grundligt.

Vi slängde alla växter. Ulla får skaffa fler imorgon.

Jag gjorde det sista på en plexiglasdörr in till Zoo. Nu har dörren fått ett dubbelhaspsystem som haspar dörren uppe och nere. De dörrar jag byggt tidigare var dubbeldörrar men här har vi en hel dörr. Avslutade med att montera diodlist i dörren.

Cyklade på motionscykeln. Tittade på Red 2 och började på Kick Ass 2. Red 2 är riktigt bra. Kick Ass 2 är underhållande. Jag gillar egentligen de flesta filmer jag ser.

Team Fakta