En pärla till dag.

God morgon!

Hoppas att gårdagen var till belåtenhet att allt blev som det var tänkt. Vi hade en jättemysig dag!

Peter köpte ju en ny cykel i förgår, en bra cykel som är lämplig att ha till och från jobbet. Nu ska jag börja cykla till och från mitt jobb. Allt för att slippa dessa bilköer på kvällen. Det går bra på morgonen men på kvällen är det hopplöst. Det är ca 8 km till Bagartorp från kollo, en lagom lång runda.

När vi tog upp min cykel och började titta på den var det en hel del som behövdes göra. Det var i sämre skick än vad jag trodde. Nåja, med lite omsorg skulle det nog gå att få till det. Nu kom jag på att det är söndag i dag, eller rättare sagt det är en röd lördag. Då skulle lördagskorsordet i DN vara i går. Så vi åkte till COOP och skulle köpa den till mig och syrra.

Nu ligger Intersport vägg i vägg. Peter undrade om vi inte skulle titta på vad dom har för damcyklar. Jag var lite svagsint och travade snällt med in. Sedan var det kört. Där stod MIN cykel. En Crescent, lagom stor och med allt på. Den var nedsatt med 2.200 kr. Slaget var förlorat.Så nu står det två nya cyklar i växthus/partytältet och bara väntar på att bli använda.

Sedan kom Ove, Annica och Sabina hit. Vi gillade korv och åt potatissallad. Den hade Annica gjort, den är toppengod. Mycket bättre än köpesallad, den har både äpple och rädisor i sig och är inte lika kladdig som dom köpta. Självklart blev det jordgubbar och grädde till efterrätt, det är inte midsommar utan jordgubbar.Efter en snabbvisit på festplatsen smakade det gott med kaffe och tårta. Med andra ord ett UNDERBAR dag, en att sätta som en pärla på livets pärlhalsband.