In i kaklet

Fredag den 13e. Sista dagen innan semester. Mopeden är pigg som en ung kanin redan på morgonen. Mopeden och jag börjar hitta den där symbiosen.

På jobbet var vi fem stycken på kontoret kl 9 när vi har morgonmötet. Jag slutförde alla mina uppgifter för dagen på nya projektet och fick sedan en bajsmacka sent på eftermiddagen. Programmerade på ackord och hann klart till fem. SEMESTER

Moppen spann på som en yster utter som hittat en ostronodling. Jag var strax hemma och pigg. Ulla hade fixat plockemiddag. Vi fixare lite praktiska saker. Jag hjälpte pappa med datorn. Det är ofta problem med Windows 10. Jag föredrar enklare operativsystem såsom MacOS, IOS, Android och förstås Ubuntu. Dvs allt annat.

Tänkte sedan programmera på mitt system men nu slocknade min ork. Vi tittade på tv istället.

Team Fakta