Nysande kanin

Lilla kaninen Tina nyser. Ulla var hos doktorn men hon är i övrigt helt frisk. Vi får vänta och se. Hon äter, leker och busar med Jobi.

På jobbet har jag sedan i höstas fått utökat ansvar för produktionen. Det har betytt att jag programmerat mindre. Ibland har det gått en dag eller två utan att jag skrivit en rad kod. Istället ska jag sätta upp planering och berätta för andra vad som ska göras. För att kompensera för bristen på programmering på jobbet så har jag programmerat hemma på privata projekt. Jag trivs inte längre med rollen jag har på jobbet, och jag saknar programmeringen. Har tagit steg för att ändra på detta.

Backträningen igår onsdag satte sina spår i vaderna. Jag tyckte inte att jag använde vaderna när jag joggade upp för backen. Gjorde ingen speciell träning idag förutom att träna greppet i händerna. Har lagt träningsredskapen vid TVn.

Team Fakta