Jobbat hemma och dubbelpass

Idag jobbade jag hemma. Det blev inte en rad kod skriven idag. Jag är tekniskt projektledare. Det innebär att jag ska ha koll på teamets framsteg och säkerställa att kvalitén är hög samtidigt som estimaten hålls. Så jag kar kvalitetstestat ärenden, samlat in information och gjort detaljerade kodgranskningar. Har även funderat på förbättringar i arbetsflödet och kommunicerat dem.

På lunchen var vi ute och sprang backe, Ulla och jag. Vi värmer upp med lugn jogg 5 min och 5 min avslut. Där emellan kör vi backe med löpning upp i kontrollerad fart, och jogg ned. För min del blev det 6,2 Km på 46.04 min. Foten höll, men så sprang jag i Crocs också. Crocs är det bästa för känsliga fötter. Ulla gjorde ett bra backpass med 10 upprepningar + en extra där hon gick backen. Backen är lång och lagom brant. Den är asfalterad och helt rak och går genom en skog så det är milerat med skugga.

Efter jobbet är jag rastlös. Hoppar upp på motionscykeln och trampar i 50 min 22,1 Km. Såg det sista på ”Independence day – Återkomsten” och tittade sedan på allt extramaterial. Filmen var bra. Kul att återse så många av skådespelarna efter 20 år.

Det fanns inget att se på TV idag men de som gillar fotboll såg nog Sverige-Mexico där Sverige oväntat vann.

Team Fakta