Fredagsjobb

Vi går upp kl 5.15 idag. Ulla ska jobba. Abby Marie försöker skrämma lilla Tina, men hon bara sitter kvar på stället och tittar på Abby. När Abby inte kommer åt Tina jagar hon Jobi istället. Han är tuff och jagar tillbaka. Vi kan inte ha den här cirkusen tidigt på morgonen ovanför grannarnas sovrum.
För att vi ska kunna jobba i lugn och ro får Abby vara ensam i köket tills Ulla kommer hem mitt på dagen. Jobi är utanför köket och kan bekanta sig med Tina. Han är lugn.
Jag hänger med Ulla till Danderyds sjukhus för att ta T-banan till jobbet. Började jobba redan på T-banan till jobbet och började på jobbet kl 6.15. Fick mycket gjort idag. Gjorde klart en modul som omvandlar en adress till en GPS punkt. Använder Googles tjänst för detta. Lade in cachening av resulatet för att minska användingen av Googles tjänst.

Hemma på eftermiddagen monterade jag stora delar av mopeden. Det är lite dålig passform på en del saker men jag jobbar sakta och metodiskt mot målet.
Hoppas kunna få ihop det sista imorgon. Det är antagligen en helt annan grej att köra en 70Kg moped jämfört med en pigg 16 Kg elscooter. Det är stor skillnad mellan cykeln och elscootern. Alla har sin charm.

Team Fakta