Fortsatt behandling

Emil gillar att hoppa. Han springer uppför stolar, bord fönsterbrädor och ned igen.

Var på löparakuten idag. Det var andra besöket. Förra gången fick jag fötterna fixade, kunde springa maran utan problem. Fick även axeln fixad så armen blev tillräckligt rörlig för mig att kunna träna pull ups och hantlar.

Nu är maran över och jag har kunnat träna armarna. Är väldigt nöjd med förra gången. Idag var det återbesök. Vi fokuserade mest på axeln. Denna gång ökade rörligheten ännu mer.

Innan jag sökte hjälp kunde jag inte på något sätt få ihop armbågarna. Höger armbåge spretade ut till höger och det gjorde ont att träna armen. De få armmuskler jag byggt upp rasade bort.

Efter första besöket kunde jag få ihop händer och armbågar. Efter denna gång kan jag få ihop armbågarna och spreta ut överarmarna. Dvs än mer rörlighet.

Det känns just nu som att ett otäckt bakgrundsljud försvunnit. Underbart. Kanske går det att göra en armhävning. Ska testa när jag kommer hem.

Har programmerat idag igen. Löpardatabasen som jag gjorde 1996 i MS Access och migrerat till MS Access 2003 är nu migrerad till MySQL. Jag moderniserar den stegvis. Det är Ullas och mina träningspass sedan 1987 och framåt.

Ingalill har fått nya fönster sedan tidigare. Nu är det karmar som ska upp. Vi är hos henne och passar kaninen Emil. Ingalill kan inte parera om han hittar på något. Vi har byggt en temporär liten 2×2 avgränsning som han får vara i några timmar tills hans rum är klart.

Det är bara lunchtid just nu. Man hinner med mycket på en dag.

På eftermiddagen jobbade jag på min stol. Bilder imorgon.