Regn hos mig.

Jag sitter och tittar ut på regnet och en gammal slagdänga surrar i huvudet, ”regnet det bara öser ner och jag blir så blöt om både skor strumpor” vilket stämmer jäkligt bra i dag. När jag var liten fanns det en fiskaffär som hade ett ”regnfönster” som jag var otroligt fascinerad av. Det rann hela tiden vatten på insidan, just nu ser mitt fönster ut just så. Ja, nu är det ju en viss skillnad, det rinner på utsidan hos mig, hade helt klart varit värre om det varit på insidan det rann.

Första November och Allhelgonadagen, ca sju veckor till jul. Det är hög tid att inse att vinterträningen är ett faktum. Så på lördag ska jag och Kristina gå och fixa ett gymkort till mig. Jag har springbanan här hemma men jag vill inte stå och klampa hur länge som helst här hemma med tanke på grannarna. Så långpass får bli på gym och dom kortare här hemma, låter som en skön idé. Peter ska springa Vintermaran men jag avstår. Dels är det ”bara” fem och en halv timmes maxtid och jag vill nog ha sex timmar, dels är det i mitt tycke ett fasligt tråkigt lopp. Mitt jobb sponsrar gymkortet så jag får det billigare, helt klart en bra grej.

Nu i veckan fyller tre av damerna tre år. Inte klok vad det har gått fort, dom små tussarna som vi köpte har blivit stora tussar med bestämd vilja.

På tal om bestämd vilja så ligger inte Jobi långt efter, han ska prompt in till damerna i deras bur. Peter hittade honom där i morse. En mycket sur och arg kanin som sprattlade vilt när han blev tillbakavisad till sin bur. Vi måste lägga tak på buren för att hålla rymlingen på plats.

Team Fakta