Opel Corsa

Idag köpte vi vår nya Gröna Opel Corsa. Vi sålde även vår blåa Toyota Yaris som vi haft i sju år. Första resan skulle gått till Biltema men bensinmätaren stod på tomt så vi åkte till en bensinmack. Där fungerade inte våra kort. Vi åkte till nästa mack och lyckades bara tanka sex liter. Vi fortsatte till nästa mack och fick i ytterligare sex liter. Nu ringde vi bilfirman. Det visade sig att mätaren inte lyser i dagsljus och då ser det tomt ut när tanken i själva verket är full. Hur vi fick i 12 liter i en ful tank är en annan historia. Antagligen snurrar mätaren på pumpen utan att ge bensin.

Nu åkte vi till Biltema. Där finns massor med trevliga saker och vi handlade bilklädsel, bakluckeväska, första hjälpen, extra plåster mm. Nu var vi hungriga så vi åkte till Mc Donalds. De har en ny väldigt god Vegomeny. Jag bytte pommes mot äppelbitar. Faktiskt första gången som Mc Donalds givit mig en mycket positiv matupplevelse. Det brukar annars vara OK men inte mer.

Vi åkte och lämnade in de nya sommardäcken på däckhotellet, sedan hem och monterade på den nya bilklädseln och inredde bilen. Framsätenas klädsel behöver modifiering.

På kvällen åkte vi till Råsunda Filmstaden och tittade på Tårtgeneralen.