Arg axel

Var hos naprapaten idag för axeln. Är bättre i ursprunglig muskel men rejält ont i en sena i axeln. Efter övningarna hade jag än mer ont i axeln. Naprapaten säger träna. Logiskt känns det som vila.

Jobbat med att assistera två utvecklare idag. Fick en film med ett barnkalas och en liten kille med ögonbildel och käpp. Han ska försöka träffa en stor boll med godis men slår istället sin kompis i huvudet.

– Så kände jag mig i morse. Men sedan fixade du situationen.

Det var snällt sagt.

Det var ovanligt mörkt ute i morse. Stod till och med på nätet att folk reagerat. Jag reagerade genom att fråga allmänt på jobbet om någon ville gå ut kl 12 och få dagsljus i ögonen. Så kl 12 gick jag ut ensam och vandrade 10 min bort till Stadshuset och tillbaka. Det var skönt att röra på sig lite. Ska fortsätta fråga.

Team Fakta