Landat i semestern

När jag stiger upp på morgonen och sätter mig framför datorn så händer det ofta att jag inte följer mina planer. Idag fick jag en fråga från min hemsidesleverantör vad jag tycker. Det blev ett köttigt svar. Och nu när jag var på det spåret skickade jag en hög med frågor till dem. Saker jag någon gång måste lösa.

Vi satte äntligen ihop löpbandet. Vi hade det på kollo och åkte hem med det för ett år sedan. Nu fungerar det. Jag satte även upp en fjärrströmbrytare till lamporna över löpbandet. Funderar på att sätta upp en fläkt också.

Kaninerna är nyfikna och ska in i motorutrymmet medan jag meckar. Det är kaninhår över allt från Abby Maris enorma produktion. Ovanför löpbandet har jag sedan tidigare TVn på plats.

Vi var i Mörby centrum och köpte böcker och lite annat. Passade på att äta vegetarisk pasta. Vi har ätit mycket vegetariskt denna vecka. Det var så gott med rostade grönsaker på Kristinas landställe att vi haft det två gånger.

Vi skulle ut och Pockemon en stund idag men det ville inte sluta regna. Ulla läste böcker på balkonen och slaggade en stund i soffan vi har där ute. Jag satt och funderade på vilken film jag skulle hyra från ett urval med 40 filmer som jag vill se. Det blev "Miss Peregrine's Home for Peculiar Children".
Den var spännande.

Jag jobbade lite med Braille. Appen är väldigt nära nu med en svensk version.

Vi tittade på Vera, polisserien på kvällen. Det blev knappt någon rörelse idag. Det är så här man mår bra men blir gammal i förtid.

Nu efter tre veckor har jag landat i ledigheten. Jag skulle skriva namnet på den plattform vi jobbar med på jobbet, och kunde inte komma ihåg att den heter Magento.

Team Fakta