Det skramliga tåget

Strulade runt med studier på morgonen så jag kom inte iväg förrän 6.45. Kom inte långt förrän det började göra ont i höger knä. Jag minskade steglängden och undvek smärtan. Snart började vänster vrist krångla. Jag ändrade vinkeln på foten och kunde fortsätta. Efter ett tag var höger vrist… så där håll det på och vandrade runt. Till slut var kroppen uppvärmd och jag hade hittat den löpstil som fick det här skramliga ekipaget framåt med minst möda.

I Tengérlunden var jag tvungen att stanna. Där finns flera Pokestop och min knapp reagerade inte. Kopplade upp knappen och lade 9 ägg på kläckning innan jag fortsatte sista biten till Norr Mälarstrand. Det blev 15,3 Km 1.31 tim.

Adepten Mikael var med idag. Han har fått lämna studierna idag och vara med när jag felsökte varför en integration slutat fungera. Därefter debuggade vi ett problem med en Klarna-modul. Vi hade även ett återblickmöte för förra projektet. Vi fick fram en del bra saker vi ska förbättra för framtida projekt.

I måndags ville vi se Lotta på Liseberg men då gick strömmen i hela området så vi somnade istället. Idag har vi sett Lotta via TV4Play. Igår såg vi Morden i Midsommer på SVT Play för den sändes så sent i tisdags. Det är toppen att slippa tablå-TV.

Team Fakta