Tankar om maran.

Nu har jag smält Stockholm maran. Det var nog den roligaste på många år, tack vara att jag mådde bra hela vägen. Visst var det blött och regnigt men man kan ju inte bli mer än blöt. Tänk att kunna göra den 25e Stockholm och springa sjungande upp för Västerbron på andra varvet. Det var en gyllene pärla att trä på maratons tråd.

Nu har vi semester och det är inte illa det heller. I dag har vi byggt en utebur till småttingarna. Den blev 4×2 meter så jag hoppas att dom ska trivas där. Jag tänkte även sätta några bärbuskar i buren. Då gör det inget om dom skulle äta på blad eller bär som trillar ner. Tänk att kunna gå ut och plocka björnbär till morgonfilen…. nam nam. En gojibärbuske ska få en solig plats, det är jättenyttiga bär som jag brukar köpa torkade men jag tror att dom blir godare nyskördade.

Team Fakta