Abby-Marie.

Hej Jobi här!

Nu är jag en stor kaninpojke, för jag har blivit kastrerad och då är man stor säger matte. Jag är lite drygt sex månader nu och är nog fullvuxen. Matte och husse tycker att jag är ensam lite för mycket om dagarna så dom har sagt att jag ska få en kompis. Så i går kom dom hem med en liten kanintjej som är bara sex veckor gammal. Hon är en vädur precis som jag men har ett inslag av lejonhuvud så hon är så himla luddig, väldigt mycket päls om man säger så. Jag älskar när jag blir kammad och det lär nog hon också få bli, ganska mycket skulle jag tro. Nu när hon ligger i sin bur ser hon ut som en grå luddeboll och jag är så nyfiken på henne att jag springer runt buren och försöker nosa. Hon tittar på mig med men är lite småblyg än ( typiskt tjej alltså) sneglar lite under lugg. Här är en blid på henne. Hon heter förresten Abby-Marie. Abby efter en tjej i serien NCIS och Marie eftersom det var Marie i går när hon blev köpt. Vad mycket kul vi ska ha när hon kan få springa lös som jag gör.

Team Fakta