Pokemoneftermiddag

Igår kom Ulla till mitt jobb vid kl 4 och vi gick ut för att samla Pokemon och Pokestops. Det finns ett bra stråk längs Norr Mälarstrand mot Stadshuset, och en fin runda på Riddarholmen.
Vi fortsatte in i Gamla stan och åt middag där innan vi passerade slottet, Kungsan, En bit på Sveavägen innan vi gick in på parallellgatorna och kom ut vid Norrtull. Vi gick till Universitetet där vi tog T-banan till Mörby C. Handlade godis och åkte bussen hem. Det blev en fin tur och vi var hemma vid nio. Ulla fick 4 eller 5 nya Pokemon och massor med prylar. Jag fick en ny och har nu över 300 bollar på lager. Väl hemma tittade vi på ett par avsnitt av NCIS och åt godis.

Vi testade att ha Jobi springandes lös även på natten, och det funkade fram till kl 3 när han skulle träna intervaller i sovrummet. Då åkte han ut i köket istället.
Det var skönt att ha sovmorgon, vi sov ända till kl 7.

Jag gosade lite med marsvinen. De två nya är skrajsna så de behöver lära sig att vi inte ska äta upp dem. Plockade upp Astrid, jösses vad hon skrek och levde om. Så har inte de andra marsvinen gjort.
Men efter ett tag insåg hon att det inte var så dumt i alla fall att bli kliad. Nu är hon stilla i lådan när jag försiktigt kliar henne på kinden.

Jag har programmerat på min plattform på förmiddagen. Fokuserat på funktioner som skapar checksummor. Du har antagligen precis som jag reagerat på varför Javascript inte har inbyggda checksummefunktioner. Det är skandal. Jag menar PHP har ju det så varför ska Javascript särbehandlas. 🙂

Idag ska vi få igång Pokemon GO Plus på Ullas telefon. Hon såg hur bra det gick för mig igår och vill attd et ska fungera för henne med. GO Plus är en knapp som kommunicerar med telefonen. Du kan då fånga pokemons och plocka pokestops utan att hela tiden interagera med telefonen. De två kompletterar varandra bra.

Team Fakta