Persikoträdet.

Nu börjar det nog gå mot vår i alla fall. Det verkar mitt persikoträd på balkongen tycka för den har börjat sätta små gröna bladknyten. Jag var inte helt säker på att den skulle klara sig under vintern men nu verkar det så. Förra året fick jag ett tjugotal små persikor, dom var inte lika stora som dom köpta men jättegoda.

Nu i år när vi inte har kollo ska vi göra ett minikollo på balkongen. Den är sex meter lång och nästan två meter bred och inglasad så det finns förutsättningar för att göra det mysigt. Både med växter och med möbler. Peter och jag har massor av planer så om bara en del blir av så lär det bli nedrigt bra där ute.

Även yrvädret Jobi-kanin ska få vara där med oss, han kan behöva få lite luft i pälsen. Jag har köpt ett sele till honom som han ska ha när vi går ut och undersöker naturen här i området. Varje dag har vi pälsvård, då jag borstar honom, gissa om det är populärt, då ligger han helt platt ner och blundar. Han är nästan som en katt nu när han får gå fritt i hela lägenheten, vill helst vara där vi är.

Team Fakta