Datorfrälst.

Tänk vad världen kan vara liten. I dag har jag varit på banken, jag har handlat mat till oss och grönsaker till småttisarna, jag har även kollat på julklappar. Allt detta utan att gå en enda meter. För några år sedan var jag helt emot att ha dator, vad tusan skulle jag ha den till? Svaret blev att jag kunde samla på kakrecept eller något sådant, jag som inte bakar!

Nu är jag så glad åt min hushållsgris, den spar både tid och besvär. Till Peters stora förvåning började jag beställa våra resor och hotell på nätet, nu är han van vid att jag har bokat och betalt när han kommer hem. Fast jag brukar fråga om han vill gå och se den eller den teater. Ja, det vore kul brukar svaret bli. Vilken tur för jag hade redan fixat biljetter. När Peter föreslog att vi skulle vara utan Intenet på kollo protesterade jag högt. det går inte jag skulle bli helt ställd, Peter fnissade förtjust.

I dag tog jag en dag ledigt från springandet, valde att cykla i stället. Men i morgon blir det till att knyta skosnörena igen. Peter har känning i vristen så han får vila någon dag till innan han får springa.

Team Fakta