Jädra snora.

Nu har jag snorat i snart en evighet! Fast om man tittar i kalendern är det ”bara” fyra dagar, fast jag är övertygad om att den visar fel. En tröst är att det går åt rätt håll så Karlstad bör inte ligga i farozonen, vilket är en tröst mitt i allt snytande. Ingen träning alltså.

Peter jobbar över mycket just nu, i går kväll blev det riktigt sent. Firman har som policy att inte man ska behöva jobba över, fast det är nog mer på pappret än i realiteten. Han hinner inte heller träna så nu står det still på alla fronter.

Astrid och Rut är dom två små svarta damer som är nya i marsvinsflocken. Dom kan sammanfattas med små, urgulliga, svarta och supersnabba. När en skugga drar förbi vet man att det är någon av dom, fast man hinner inte se så mycket mer än just en skugga. Med Jobi däremot får man se vart man sätter fötterna, han älskar fötter och vill gärna vara nära.

Team Fakta