GOD JUL!

Förs av allt en GOD JUL till er alla!

Den här veckan har varit en vecka av baksmälla efter Växjö. Det har varit fokus på det loppet så när det väl var gjort gick proppen ur liksom. Energin tog lite slut. Dessutom har jag jobbat mer än vanligt för MatHem har extra mycket att göra veckan innan jul. Så att gå ca åtta timmar om dagen med ben som skriker tog udden av träningsvilja.

I dag ska vi fira jul i Tyresö med familjen, det ser jag fram emot. Peter var ledig i går och städade och gjorde så fint tills jag kom hem. Han hade till och med gjort egen sushi! Det var jättegott så det lär bli fler gånger om jag får som jag vill. Jag har fuskat dom senast åren och köpt färdigkokt och griljerad skinka men i år var det även skivad. Perfekt, slipper allt jobb och den var precis som jag vill ha den, det var ett lyckat test. Julen är ju bara tre dagar i år så det finns roligare saker att ägna tiden till än att vänta på att skinkan ska koka. Nu är det bara att vänta på Kalle och hans vänner!

Team Fakta