Snaggad.

Nu har jag gjort slag i saken! Oj, det lät värre än vad det är, men jag har ledsnat på mitt hår. Så i går var jag och klippte mig, inte jättekort men så pass kort att jag inte behöver krångla med det. Frissan ville klippa det kortare men jag måste ha möjlighet att sätta upp det i hästsvans när jag springer. Ha det fladdrande runt öronen är inte ett alternativ jag gillar.

När jag kom till frissan satt en ung tjej där. Hon hade blekt sitt hår, nu var det så skadat att det går av hela tiden. Hon var gråtfärdig när hon insåg att det var kört, att det inte gick att göra det ogjort. Bara minimera skadan med oljor och att klippa av det eftersom. Vådan av att vilja vara blondin!

När Peter åkte hem från jobbet klev han av i Bergshamra, där jag mötte upp. Så nu har vi testat tre olika gym fast i samma serie. Jag skojade och sa att vi är inte globetrotters vi är gymetrotters.

Vi har köpt boken om hunden Artur, han som adopterade det svenska VM-laget och kom på så sett till Sverige och fick ett bra hem. Ska bli kul att läsa hela historien. Blir ledsen i magen när jag tänker på alla djur som far illa, skulle vilja hjälpa alla fast jag vet att det inte går. Tanken på att det finns så många människor som medvetet skadar och gör djur illa… nej får tänka på något annat, blir nog folkilsken annars. Men det finns som tur är fler som gör allt för att hjälpa och det är en tröst.

Team Fakta