Ståpaddla

IMG_4950 Idag har syrran och jag varit vid Huvudsta. Therese har fått nya pads från Colting wetsuits och ville testa dem. Hon hade full swimrunmundering och simmade en bit ut. Jag stannade på land och filmade så hon kan se hur rörelserna blir.

Därefter åkte vi till Svima Sport Kanotcenter bakom Pampas marina och hyrde SUP – Stand Up Paddleboard. Man ska stå upp och paddla. Brädorna är ganska stora och det kändes väldigt rangligt första tre minutrarna. Men därefter var det bara kul och man vande sig snabbt.

Vi paddlade ut på Ulvsundasjön. Det var lite blåst och vågor när vi lämnade viken. Jag åkte baklänges in bland pontonbostäderna och fick kämpa mot vind och vågor för att komma loss igen. En timma gick fort. Det var kul att ha testat och jag gör det gärna igen. Vattnet var varmt och vädret var toppen.IMG_4951

Team Fakta