Fredagsledighet.

I dag kom 2017 års kattkalender. Jag stödjer katt och hundstallet som månadsgivare, det är ju helt ideellt arbete och dom behöver all hjälp dom kan få. Många kan inte ha kvar sitt djur av olika orsaker och då rycker stallen in och hjälper till i möjligast mån. Så jag brukar köpa julklappar från deras hemsida. En kalender eller en T-shirt, det finns många bra grejer.

Peter jobbade bara fem timmar i dag eftersom det är en röd dag i morgon. Så han slutade klockan tolv och jag slutar som vanligt klockan elva. Det gjorde att vi fick en nästan hel dag tillsammans, bara så där helt plötsligt. Vi fuskade med maten, vi köpte pizza. Peter ska springa Vintermaran i morgon och behöver lite extra kalorier. Vädret har gått från riktigt skitväder till bara nästan dåligt väder. Så Kristina och jag beslöt att ha en gådag efter att vi har varit på gymmet och köpt kort till mig. Ska bli skön att komma ut och få frisk luft och röra på sig.

Jobi är ett riktigt busfrö. Peter låg på golvet och lekte med honom, då går han fram och nosar mycket ingående på honom. Nosade på näsan och kollade noggrant ögonbrynen, sen tar han ett stadigt tag i ett par hårstrån och drar. Mindre skön enigt Peter, det var inte skönare när samma ska hände med en hårtuss på huvudet. Sedan skuttar han glatt vidare, rusar i full fart och glider i sidled. Nu har han blivit en riktig vädur, båda öronen hänger ner, utom när han skakar på huvudet då flyger öronen som en propeller runt huvudet på honom.

Team Fakta