Teater.

Fredag, bara det ordet smakar mumma, ska man dessutom göra någonting extra på kvällen blir det än bättre. Jag åkte in till Peter på hans jobb för vi skulle gå ut och äta. Fast jag var min (o)vana trogen lite för tidig. Jag gillar inte att komma försent, jag tycker att det är nonchalant mot dom man ska träffa. Ungefär som att säga ” ni kan gott stå och vänta på mig, ni har ju inget bättre för er”. Så jag passade på att Pokemona en stund. När Peter slutat gick vi och åt sushi och sedan var det hög tid att gå till teatern.

Skrattkrampsvarning! Vi har just kommit hem från Oskarsteatern, där vi sett Oskarsrevyn. Det är en födelsedagsfest för teatern som fyller 110 år. Jag är barnsligt förtjust i att gå på teater, men vill man få bra platser får man vara ute i tid. Jag bokade biljetter för nästan ett år sedan. Ett startfält med bland annat Robert Gustafsson, Sanna Nielsen, Vanna Rosenberg och Dan Ekborg. Dom fyra är ju stora namn som vi sett mycket av men Rachel Mohlin och Kim Sulocki var mer okända bekantskaper, varje fall för mig. Om ”ett skratt förlänger livet” stämmer så blir jag minst ett par år äldre efter den här kvällen. Vi hade platserna på första raden och det ger en otrolig upplevelse. Den riktiga höjdpunkten var Leif G W Persson´s syster. Så om ni har möjlighet så gå och se den, det är helt klart värt pengarna.

Team Fakta