Full fart – åt något håll

Det var ett tag sedan jag skrev här. Har levt i nuet och det har varit väldigt skönt.
Idag sprang jag från Danderyds sjukhus till jobbet. 9 Km ca 57 min. Sista dagen på jourveckan så jag hade full packning med kläder, mat, dator mm.
Lär mig Magento 2 på jobbet samtidigt som jag ska producera moduler. Det går sakta framåt. Magento 2 är mer råare än Magento 1. Man måste skriva mer kod nu för att göra samma saker som tidigare.
Studerna för att bli Magento solution specialist fortgår. Vi möts en-två gånger i veckan och går igenom frågor. Det hela ska utmynna i en certifiering helst innan nyår.

Det var ett styvt jobb att utrymma kolonistugan, ha extra visningar och sälja stugan. Sista visningen var samtidigt med Tjejmilen så vi fick avstå tävlingen.
För några veckor sedan var vi med Ingalill till sjukhuset ett par vändor. Fredagsmys på akuten. En kväll såg vi en igelkott precis utanför porten. Det är rikligt med ekorrar här.
Vi har jobbat hårt med att kasta saker för att återta hemmet från alla saker som kom från kollo. Mycket fixande återstår men det går att bo här nu.

Ett av marsvinen dog för ett tag sedan. Däremellan har vi varit i Tallin och sprungit marathon. Min vrist gör sig till känna ibland men det går ganska bra att springa.
I lördags stängde vi Ingalills kollo och skjutsade hem henne och fixade så TV-apparater och telefoner fungerar.
Ulla har fixat med att kontakta elbolag och försäkringsbolag, jag har kontaktat banken och fixat med andra grejer – allt i efterdyningarna efter kollo.

Jag har kastat allt från min gamla hobby med digitalteknik, slängt rullskidorna, dumpat multigymmet och billast efter billast med grejer. Visst, man kan sälja saker, men poängen är att slippa problem och kunna andas igen. En del gick till Myrorna. Det finns mycket mer att göra på det här området.

Det har i alltihopa varit extremt skönt att bara vandra runt och samla Pokemons. Vi gjorde det igår då vi kom till Sollentuna centrum och åt taco där. Det var kul.

Team Fakta