Söndagspromenad Pokemon GO

Idag har vi frossat i Pokemon GO tillsammans med Kristina. Vi möttes upp på morgonen hos Kristina i Sundbyberg och vandrade ned till Lötsjön, Råstasjön, Mall of Scandinavia, och till Solna station där vi hittade en park med en massa fina nya Pokemons. Vi blev kvar där en halvtimma.
Vi kom in i Hagaparken. I Hagaparken kom en yngre kille fram till oss och pratade Pokemon. Han hade gått 58 Km för att få ihop sina Pokemons. Vad kul att han ville prata och att han rört på sig så mycket.

Vi gick längs Brunnsviken och in i Östermalm. Där finns mängder med Pokestops. Vi hittade en Sushirestaurang på en tvärgata från Sveavägen, den är bredvid ett pokestop, vi kunde sitta där och äta medan vi samlade mer Pokemons, uppgraderade och samlade experience points.
Vi vandrade till Tengnerlunden och vidare till en park bredvid Observatorielunden. Sedan upp till Observatorielunden. Var än vi gick mötte vi grupper med Pokemon GO-spelare som pratade om Lure, Incent, Zumbats.

Efter observatorielunden vandrade vi Sveavägen rakt mot Gamla stan, eller ja så rakt man kan vandra när spelet styr till höger och vänster. Vi kom till Riksdagshuset och samlade några godbitar där. I gräset satt grupper med spelare.
Vi siktade in oss på Österlånggatan där det finns en glassbutik med enastående god gräddmjukglass. Mjukglass är gott, men den här glassen är något extra med mycket gräddsmak. En liten glass kostar 49 kr och det är en stor sak. Har inte testat den stora versionen än. Kaffet är nymalet och mycket gott enligt de som vet.

Vi gick genom Gamla stan, genom T-banestationen och ut till Riddarholmen, Stadshuset, Thorildsplan.
Vid Thorildsplan hittade vi ännu en bordglömd park med riktiga Pokemon-fynd.

Vi tog vägen längs Ulvsundasjön förbi Pampas marina, Huvudsta allé och till Mc Donalds i Sundbyberg. Nu var vi trötta i benen. Alla extrabatterier var slut och vi tog kväll.
Det var en härlig runda. 31,0 Km 8.49 timmar exklusive raster.

Team Fakta