Skansen

DSC_0844Idag har vi besökt Skansen. Mamma, Ove och Annica, Ulla och jag möttes utanför Skansen. Vi vandrade runt och tittade på djuren, husen, åt gott, pratade – och plötsligt såg vi den, Järven!! Den mytomspunna järven har funnits länge på Skansen men väldigt få har sett den.

Vi såg även en vecka gammal visentkalv som var mycket söt. Lärde mig om snokar och hasselsnokar på lill-skansen. Det var intressant. Det var varmt idag och det var lagom med människor som besökte Skansen. Som avslutning tittade vi på tobaksmuséet som finns inne på Skansen.

Efter Skansen åkte mamma hem men vi fyra började vandra. Vi gick till Naturkompaniet och vidare till Carl Eldhs ateljémuséum som ligger vid Brunnsviken. Vi fortsatte genom Hagaparken och ut till Hagalund, Solna centrum och Gränsgatan där vi äter Sushi-middag. Vi plockade förstås en och annan Pokemon också men inte så aktivt som på dedicerade Pokemon-promenader.

Ove och Annica fortsätter mot T-banan och vi går mot Bromma till kolonistugan.
23,1 Km 8.13 timmar.

Team Fakta