Maran från TVsoffan.

Vad jag blir trött på mig själv! Nu när den efterhängsna hostan har gett sig och jag mår bra så hade jag börjat se fram emot Stockholm maran. Inte att jag skulle klara hela, men att få starta och känna på stämningen vid starten och början av loppet. Så vad händer då? I går så köpte jag rödbetsjuice för att få lite mer moraliskt stöd. När jag tog första klunken sved det till i halsen. Jäklar vilken stark juice, måste vara dynamit i den. I natt insåg jag att det inte var rödbetornas fel. Halsen svider o näsan är full av mormors hosta. Maran inställd på grund av förkylning. Peter och Annica ska springa ihop, så jag håller tummarna för att dom får en bra dag och ett kanonlopp. Själv ska jag se på TV. Fast vi är anmälda till nästa år, då jäklar tänker jag inte se på TV, då ska jag vara där! Peter kommer med lite info från sitt lopp senare.

Team Fakta