En dörr till nytt jobb.

 

Jaha, så var det med det leveransen av dörren. Vi beställde en säkerhetsdörr i november förra året, den skulle komma mellan lucia och jul. Det kom aldrig någon dörr och vi hörde inte ett pip från dom. SÅ nu helt plötsligt kom det ett meddelande att den skulle komma i morgon. Fast det visade sig vara ett aprilskämt, nu skulle den komma på tisdag i stället. Tror det när jag får se dörren.

I dag har jag varit på anställningsintervju hos MatHem som plockare på grönsaker och frukt avdelningen. Vi var sju stycken som kom, men jag vet inte om alla hade sökt samma jobb som jag för dom har flera jobb ute samtidigt. Det gick nog ganska bra, fast jag får veta närmare om några dagar. Jag har gett upp att jobba på binderi, det är för osäkert, dom lägger ner eller flyttar på löpande band. Men det skulle vara kul att få göra någonting annat efter 41 år, så någon hoppjerka är jag helt klart inte.

 

Team Fakta