Hemdax.

I dag var jag hos Ingalill på Danderyd och hade ett möte med Solna Kommun. Det är meningen att hon ska få komma hem på torsdag. Fast det är mycket som måste fixas först. Hon ska få en gåstol, men hon klarar den inte själv utan måste ha någon som håller i och stöttar. Rullstolen får hon med sig hem som sin egen, det var hon nöjd med för den är lätt att svänga med. Då kan hon åka runt, bara hon får hjälp från sängen till stolen. Det kommer att komma hemtjänst fem gånger om dagen och hjälpa till med allt från att komma upp på morgonen till att komma i säng på kvällen. Sedan för vi lösa problemen vart efter dom kommer, om dom kommer.

Jag är lite öm i benen efter helgen, men det är bara träningsvärk så det är bara bra, då vet jag att jag har gjort något annat än att titta på TV.

Team Fakta