Hos kund

Idag har jag varit hos vår kund och jobbat. Vi är några stycken som är på plats varje tisdag och onsdag.
Det är lite besvärligt för mig. Här har jag inte något lager med ombyteskläder, ingen tandborste eller frukostsaker. Jag får dela ståbord och nätverkskabel. Dessutom måste jag transportera datorn och inneskor.

När det var jobbigt och stökigt i livet så var det bra träning att gå. Då kunde jag ta med mig allt i ryggsäcken. Men nu när foten är frisk och livet i allmänhet ordnat upp sig så vill jag springa igen.

Idag blev det två korta promenader. Satsade på att städa hemma innan jobbet. Det är alltid skönt att komma hem till välstädat.
Var på Danderyds sjukhus och träffade Ingalill, Ove och Ulla. Ingalill tränade på att gå. Det såg lovande ut i fredags och nu ser det än bättre ut. Hon kan inte ta sig upp själv än men kunde nu ta sig framåt med stöd 3 * 8 meter. Pers är 4 * 8 meter. Det blir gradvis bättre och bättre. Målet är att hon framöver ska kunna förflytta sig i och ur rullstolen.

Och cyklisten som körde på henne är fortfarande omedveten om efterspelet och kampen för att komma tillbaka till livet.

Team Fakta