Promenad + löpning

Idag blev det promenad från gamla stan till macken på Norr Mälarstrand. Jag jobbar i huset på andra sidan gatan. 1,8 Km på 19.38 min.
Fick ta det lugnt för vänster häl är öm på sidan, av en irriterad blåsa.
Blåsan blev mycket värre under dagen men promenaden gjorde i alla fall att den gick att punktera och sedan hade jag alkogel på. Det lugnade irritationen.

Har suttit mycket idag, både pga hälen men också i ett två timmars möte. Vi hade ett andra möte om personalenkäten. Det känns bra och jag känner att vi är ombrydda av ledningen. De underströk åter igen att det inte är vårat ansvar att lösa resursfrågor när vi är sjuka, då ska vi vara hemma och inte jobba. Vi ska inte stressa upp oss på deadlines, resursfrågor är inte vårat ansvar. Vi behöver bara göra våra dagliga timmar och rapportera så fort vi ser att ett jobb ser ut att behöva mer tid än estimerat. Det är individuellt vad som stressar, men de tänker jobba hårt för att vi ska trivas stressfritt på jobbet. Det känns mycket bra.

På eftermiddagen skulle jag gå till Gamla Stan, men vad tusan, jag borde väl jogga åtminstånde en liten bit. Så jag hakade på ett par löpare längs Norr Mälarstrand i strax under 6 min/km. Vid Stadshuset vek de ned sig och jag ökade farten till strax under 5 min/km.

Hejade på Kristina Paltén som joggade åt andra hållet.

Fortsatte till Gamla stan, det blev 1,8 Km 10.23 min. Hade den där hemska känslan som man får av att börja springa utan att värma upp först. Det gick att jogga i vinterjacka och termobyxor. 🙂

Team Fakta