Ny rygga

Ultimate Direction SJ Ultra Vest 2.0 Gunmetal (Storlek L)Jag har köpt en ny ryggsäck.
”Ultimate Direction SJ Ultra Vest 2.0 Gunmetal (Storlek L)”

Som vanligt fick Ulla uppmana mig att trycka på ”Köp” eftersom det kittlar i näsan när det kommer till onödiga utgifter.

Jag har genom åren slitit på många ryggsäckar eftersom nästan varenda pass körs med ryggsäck. Generellt för alla ryggsäckar är problemet att nå vätskeflaskor, eller en massa svordomar när man ska hantera vätskeblåsan.

Att ha ett par vätskehållare på remmarna fram låter genialt.
Jag behöver lättillgänglig vätska på Connemara ultra 63 Km, och på Silverleden 65 Km terräng.

Jag skulle verkligen behöva ett par nya skor också. De tre par jag har är i gravt förfall. Nästa tävling får istället bli i Foppa-tofflor, de också i gravt förfall. Får nog kittla näsan lite och investera i bättre skor.

Team Fakta