Oj, oj, oj.

Vilken start på veckan!

I går fick vi reda på att BTJ har blivit uppköpta av Förlagssystem. Så nu har jag fått en ny arbetsplats fast samma jobb och på samma ställe i samma maskin.

Sedan ringer telefonen när jag ska åka hem. Hej, mitt namn är XXXX och jag jobbar på ambulansen. Jag satt som ett frågetecken, vilken ambulans? Den som vi har din syster i…..Ingalill? Ja, för Ingalill har blivit påkörd av en cykel och brutit benet. Så nu åker vi till KS med henne. Snacka om kalldusch, jag blev helt ställd. Så det var bara att ringa Peter att han måste hämta Buster medan jag åker till KS för att leta reda på syrran. Ja, visst hade hon brutit lårbenshalsen, det var ingen tvekan efter röntgen. Det måste opereras. Så i dag klockan ett blev hon körd till operationen. Vi sitter och väntar på att få höra hur det har gått.

Dessutom skulle bilen till Toyota för att fixa ett fel på någonting som har med någonting att göra, ett garantifel. Nu får det räcka för ett par dagar tycker jag!!!!!!!!

Team Fakta