TSM-söndag.

I dag är det TSM-löpning som står på agendan. I alla fall för mig, Peter får fortsätta att köra rehab med sin vrist. Det blev en envis jäkla skada, tog längre tid än vad som vi hade hoppats på. Men jag skulle köra, var lite undrande på hur mina ben skulle kännas efter eskapaden i Karlstad förra lördagen. På programmet står det 16 km och ca två timmars löpning. Nja, helt glada var inte benen, dom blev ganska fort lite sega och hade det inte varit för att det var TSM så hade jag med all säkerhet vikt ner mig. Men nu skulle jag bara inte fega ur, det var bara att bita i och lunka på. Vi sprang runt Kungsholmen och Söder Mälarstrand som är en bit av Stockholm som är väldigt vacker.

På maran har jag lite svårt att uppskatta Söder Mälarstrand helt efter förtjänst, då är den mest lång, jobbig och ska helst ta slut så fort som möjligt. Det blev 16 km på tiden 3.03. Det är verkligen duktiga farthållare vi har i vår grupp.

Nu ska Peter jobba en stund och då måste jag vara ”mustyst” för att inte störa. Får bli en bra bok och sedan lite Big Bang…hoppas jag. Sedan är det bara att ladda för en ny arbetsvecka. Undrar hur den kommer att bli.

Team Fakta