Slutfört uppgifter

Har slutfört ett par uppgifter idag. Fick hjälp från en utvecklare i Göteborg. Och jag har hjälpt en engelsk utvecklare med information. Och jag fick feedback från vår Polske testare. Och jag har kollat in en modul som en en av våra iranska utvecklare gjort. Och haft scrummöte med en av våra ukrainske utvecklare. Internet och engelska gör det hela möjligt.

Vi använder utmärkta verktyg för kommunikation. Verktygen är så bra att vi använder dem även när vi befinner oss i samma lokal.

Jag är inte ensam morgonsuddare på jobbet. Bruket att komma in tidigt har spritt sig, även ståborden har blivit mer populära.

Imorgon är det Stadion marathon. Det lär komma lite väder imorgon, det ser jag fram emot.

Ullas knä är inte bra men bättre, bra att det är bättre men bättre om det vore bra. Vi håller en tumme på att Ulla kan gå en halvmara imorgon.

Jag är redo att springa. Höger baksida lår är lite stel och dum. Ulla hjälpte mig att kavla ut muskeln. Det är för svårt att massera den muskeln om man inte är utbildad.

Ulla känner sig lite stel hon också. Hon kan bara nästan stå rak och få ned hela handflatorna i marken. Det brukar inte vara några problem alls. Hon har sin farmors och fars naturliga smidighet.

Team Fakta