REFLEX.

Jag undrar om halva Sveriges befolkning går i självmordstankar! Det verkar så i alla fall, när man ser dom gå i trafiken nu när det är mörkt. Ska det vara så svårt att sätt en reflex på kläderna? Jag var ute och kutade en runda nu i kväll och höll på att springa på en man. Han var helt mörkklädd och hade ingenting som syntes. Tur att det var jag och inte en bil, då hade han inte behövt ha någon reflex i fortsättningen. Jag vet inte om det är för att den förstör ”looken” eller om det bara är dumhet.

Nu har vi bokat tågbiljetter till Örebro, det ska bli kul att åka tåg som omväxling till bilen. Kristina, Peter och jag sover över natten efter loppet medan Ove och Annica åker hem direkt. Jag blev förvånad över att det var så billigt med tåg. Vi har försökt att boka tidigare men det har varit så nedra dyrt att vi har tagit bilen. Kan vara skönt att slippa köra när benen är stela och ömma.

Team Fakta