Udda lopp.

Nog för att vi har sprungit många udda lopp men nu är nog rekordet slaget alla kategorier. Vi är anmälda till Svampen marathon den 30/4. Det innebär att vi och ca 60 stycken andra löpare kommer att springa ca 444 varv runt uppe i svampen i Örebro och banan är ca 95 meter. Fast vi kommer att ha en vidunderlig utsikt över valborgsmässoeldarna runt om i Örebro. Det blir det andra loppet i Örebro på kort tid för vi tänker även köra Decembermaran där nu i år. Fast det är klart att springa inne på ett fängelse med internerna är nog en bra aspirant till första pris i udda lopp, även det går nästa år. Himmel vad mycket kul vi har att se fram emot, vi är verkligen riktiga lyxlöpare.

I dag har vi firat Annica som fyllde år för några veckor sedan. Bättre sent än aldrig, vi har alla haft så mycket för oss att det var först nu som vi kunde ses. Annica är en utmärkt kock och vi åt en jättegod gryta. Jennifer har precis kommit hem från England så det fattades inte samtalsämnen, fast det gör det å andra sidan aldrig när vi ses.

Nu har vi ätit GI-mat i två veckor och det har fungerat bra. Maten är god och det är skönt att slippa börja med maten när man kommer hem från jobbet om kvällarna. I morgon kommer en ny sändning om tio dagar. Jag har även börjat att beställa hem varor från Coop, dom kommer på måndag kväll så nu slipper vi åka och handla. Fritid är en dyrbarhet som vi inte har så mycket av, så allt som gör att vi får mer av den varan är guld värt.

Team Fakta