Nyheter på löpande band.

Två dagar efter den första TSM-träningen sitter vi och reflekterar över löparlivet. Jag sprang två kaninrundor och det flöt bra men Peter har så ont i partiet som har närkontakt med stolen, han får vänta med att springa. Det var skönt att det äntligen var dax, vi har väntat länge och har stora förhoppningar på den nya träningen.

Vi har dessutom börjar med en ny sak till. Vi har börjat med GI-Boxen mat. Det är färdiga matlådor som levereras hem till dörren, djupfrysta och näringsriktigt, man får 10 lådor var annan vecka. Det spar mycket tid och vi slipper den eviga frågan – Vad ska vi ha till middag i dag???? Vilken lyx att bara ta fram en låda värma i sju minuter och så har man en god tallrik med nyttig mat. Att komma hem efter jobbet och träningen och slippa börja laga mat, utan bara äta och må bra. Det ser inte så mycket ut på tallriken men vi blir båda lagom mätta. Visst kostar det men vi köper oss tid, tid att träna och tid att slappa, det är det värt när vi båda tycker att det smakar bra.

Team Fakta