En ny dag.

En dag till avklarad. Jag har lärt mig massor så jag inser hur lite jag kan, men det går framåt i alla fall och det känns bra. Killen som ska lära mig är lugn och har ett stort tålamod. Men jag som har gett ”kvällstrött” ett ansikte ska försöka lära mig saker efter klockan 21! I går jobbade jag från klockan 12 till 23.40 så då var mina små grå ganska slutkörda. Fast det är en stor skillnad på det här jobbet och det jag har gjort förr, det här är inte lika tungt och det är mycket tystare i lokalen. Så fysiskt är det ett jättekliv framåt.

Eftersom jag jobbar kväll jobbar jag bara fyra dagar i veckan och är ledig på fredagar, så i morgon ska jag ta ett nappatag med trädgården. Gräset har antagit en oanad höjd och behöver klippas om jag inte ska behöva ta till lien. Lika så ska utemöblerna in, det lär inte behövas solstolar längre, fast än ger vi inte upp kollolivet, det blir nog någon vecka till innan vi stänger för vintern.

Team Fakta