Backe och Förkylt

Den här veckan har jag blivit förkyld. Kände att något var på gång i måndags med hosta, och i tisdags med huvudvärk. Onsdag och torsdag har jag jobbat hemma även om jag igår inte klarade mer än 5 timmar innan jag var på en så låg kapacitet att det var meningslöst att fortsätta.

Ulla är frisk och ska träna. Hon har pratat om att köra backe. Jag hänger med som stöd och för att få lite bra bilder. Backträningen vi gjorde förra helgen tog väldigt hårt på mig. Men det var nog virus i kroppen redan då.

På måndag 21 april är det Ultrapåsken 2014, Sigtuna – Stockholm. Peter Nilsson bjuder upp till långlöpning.

Jag har fixat ordning Ullas nya bärbara och hon har kommit ut på både LinkedIn och Facebook.
Ullas LinkedIn är det jag som uppdaterar än så länge, medan Facebook har jag inte introducerat Ulla till ännu.

Nu har Ulla sprungit backe. Fokus på hastighet, att anstränga flåset och få upp hastigheten i intensiva ruscher.

Team Fakta