Kick off

Jag blev inspirerad idag av människor jag möter varje dag. Vi hade kick off idag. Först pratade grundarna och ägarna till företaget om var vi varit, var vi är och vart målet är. Bara det var mycket inspirerande.
Det absolut viktigaste är att kunden är nöjd. Där arbetar vi på alla områden för att uppnå detta. Man får aldrig ta kunden för given och det finns alltid något att förbättra i sättet man arbetar.

Vi fick höra om säljprocessen för att få göra Jack Daniels webbsida och höra teamet som skapade det hela från design till implementation.

Därefter fick vi höra Venkat Subramaniam prata allvar om Agila metoder. Han är underhållande, rolig, och berättar på ett enkelt sätt om svåra saker. Han tar även fram träffsäkra sanningar att fundera på.
Det finns många föredrag på youtube.

På eftermiddagen var seminarierna slut, och när baren öppnade var det min signal till att ringa efter en taxi och börja resan hem till Bromma igen.
Jag har noterat en hel del och har mycket att tänka på från dagen. Jag blev glad av dagen.

Ulla hade också kick off idag men efter lunchen var hon iväg till Ursvik och invigde sina terrängskor. Det gick ganska bra tidsmässigt trots en vurpa på en sten.
Hon fick ett svullet knä och en öm armbåge. Vi hoppas det ska klinga av så det går att springa i helgen.

Team Fakta