Just idag är jag stark

Ulla började kl 6 idag igen. Jag hängde med och kom till mitt jobb strax före kl 6. Frukost, böt om och sprang motsols runt söder. Såg en grupp skridskoåkare med pannlamor skrinna fram som ett luciatåg. Väldigt vackert. Det snöade och det skulle fortsätta hela dagen. Kände direkt att idag är jag stark. Det blev 13,22 Km 1.25.04 tim.

Jag fortsatt med mjukavrutester idag. Det är tidsödande men oerhört viktigt. Det gäller att få fram bra testmaterial som verkligen plågar programvaran så man kan se att allt hanteras rätt. Jag hittade tyvärr en massa buggar och fick rätta till dem. Skulle vara bekvämt om man bara testade och rapporterade buggar vidare, eller bara tog hand om rapporterade buggar och slapp alla tester. Nåja det går framåt.

Oftast har jag inga problem att helt fokusera på vad jag gör även om någon pratar i lokalen. Ibland är det väldigt svårt att hålla sig i zonen och då lyssnar jag på Spotify. Lyssnade på svenska topplistan men ingenting var bra. Testade då den norska topplistan och fick napp. Admiral P sjunger positiva texter på Norska och musiken är lite åt reggaehållet vilket jag gillar skarpt.

Jag jobbade 6 timmar idag och slutade kl 15, dagsljus!! Snabbt ombyte och löpning hem. Från Monopolet på Rosenlundsgatan ned till Södermälarstrand. Till Slussen och sedan banan för Årets sista långpass. Tog en korv med cola i slutet av Valhallavägen. Vid Tekniska var det en arg tjej som skällde på någon i telefonen om att behöva gå i 15 minuter. Hon hade väl inte blivit hämtad med bil i snöovädret i rustningstrafik på Valhallavägen.

Kom till kräftriket och närmade mig Naturhistoriska. Här var det inte skottat. Blev blöt och kall om senorna på vristens ovansida. Stannade och kompletterade med extra strumpor, då tinade senorna upp igen. Hade varit en toppendag att springa ultra på. I Rinkeby (Det finns en i Danderyd också) mumsade jag Toblerone. Kom till Sjöberg, tog en omväg till postlådan och sedan hem. Det blev 21,37 Km 2.37.15 tim.

Ulla var trött efter jobbet men åkte ändå till gymet i Hallonbergen och sprang på bandet i 1 timma, 8,4Km.
Imorgon är det sovmorgon, Ulla börjar inte jobba förrän kl 7.

Team Fakta