Nya vindar så här på höstkanten.

Nu är det klappat och klart. Jag har sagt upp mig från mitt jobb på 8:45 Tryckeri AB. Lämnade in lappen i går.

Jag har fått ett nytt jobb på BTJ ( f.d Bibliotekarietjänst) i Farsta. Visserligen har jag en månads uppsägningstid men det pirrar i magen ändå. Man vet vad man har men inte vad man får. Fast jag tror att jag kommer att trivas bra med mina nya arbetsuppgifter, jag ska bli pärmgörare. Ska göra hårdpärmar till böcker så det är inom samma träd men en annan gren om man så säger.

Det blir längre resväg men i gengäld blir det ett fysiskt lättare jobb och ingen framtida skiftgång. Jag jobbar från 6.30 till 15.40 måndag till fredag och ingen övertid på vardagar. Det gör att jag kommer att kunna planera min träning mycket bättre. Tidigare har det varit med brasklappen ”om jag inte måste jobba övertid” under dom månader som det har varit mycket att göra på jobbet.

Så nu får jag börja lära mig en ny maskin och nya namn på mina arbetskamrater. Fast det blir lättare är vi är inte så många ca 15 stycken så det lär nog gå ganska fort.

Nu när nya vindar blåser på jobbfronten är det lika bra att fortsätta på hemmafronten. Så i dag anmälde vi oss till TSM Running. Vi har i många år tränat på samma sätt och följaktligen fått samma resultat, men nu ska det bli ändring på det. Det är många som har berättat om hur kul det är på TSM och att dom har gjort stora framsteg i sin löpning så nu vill vi också pröva på att göra något nytt av träningen. Bäst att köra på när man har ångan uppe.

Team Fakta